Even voorstellen…

Wijnand Vlok, ik ben geboren in Utrecht, Nederland. Van jongs af aan ben ik gefascineerd door tekenen en schilderen. Mijn opleidingen: School voor Grafische Vakken Utrecht (Grafisch Lyceum Utrecht) en de Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam.

Ik hou van de kleuren en vormen in de natuur. Mijn werken zijn fragmenten die mij inspireren tijdens wandelingen en reizen, die teken ik in digitale illustraties en schilder ik met acryl op canvas. Elke dag ontdek ik nieuwe mooie vormen en kleuren. Bloemen, bomen, weilanden en meren zijn een onuitputtelijke bron van inspiratie.

Mijn werk in het Caribisch gebied is kleurrijk. In Europa inspireren de seizoenen met meer ingetogen kleuren en bijzondere luchten. De illustraties en objecten zijn figuratief met een knipoog naar abstractie, met ingezoomde details en vereenvoudigde vormen. De schilderijen zijn ingezoomde vormen uit de natuur, geschilderd met paletmessen.

De digitale prints zijn van hoge kwaliteit op glas, plexiglas en dibond. Er staan ​​standaardformaten op de website. Kleinere en grotere maten zijn in overleg ook mogelijk.

Tot ziens
Wijnand Vlok