Verzendinformatie

Verzending
Wij bezorgen uw kunstwerk op het door u opgegeven adres. Bij het verzenden van uw kunstwerk ontvangt u van ons een track & trace code, waarmee u uw kunstwerk kunt traceren. Wij leveren het kunstwerk per pakketdienst tussen 1 en 2 weken. (dit na persoonlijk overleg). Zeevracht duurt 4 tot zes weken.

Retourzending
U kunt een kunstwerk retourneren, mits u dit binnen 14 dagen na ontvangst doet (de herroepingstermijn). Stuur een e-mail naar info@wijnandvlokart.nl om een ​​kunstwerk te retourneren. Na bevestiging door ons dient u het artwork binnen 7 dagen te retourneren. We zullen het aankoopbedrag binnen veertien dagen na ontvangst van je geretourneerde kunstwerk volledig terugbetalen. De kosten voor retourzendingen zijn dan wel voor jou rekening.

Tijdens de bedenktijd ga je zorgvuldig om met het artwork en de verpakking. Je verwijdert alleen de verpakking en gebruikt het artwork alleen voor zover dat nodig is om te bepalen of je het kunstwerk wilt behouden of niet. Het kunstwerk moet in perfecte staat worden geretourneerd, inclusief de originele verpakking en het certificaat van echtheid. Anders kunnen we de retourzending niet accepteren.